Nooyen Super Coated Orange
Nooyen Super Coated Orange

SUPER COATED TENDERFOOT vloersystemen, geproduceerd door NOOYEN

Vanaf medio 2020 hebben Nooyen en Tenderfoot hun krachten gebundeld. Zowel de gecoate vloerenn van Nooyen als het voormalig Tenderfoot worden in dezelfde fabriek worden geproduceerd. De oranje Tenderfoot vloeren zullen voortaan onder de naam Nooyen Orange op de markt worden gebracht.

 

Nooyen Super Coated Orange

(Tender Junior / Tender Nova)
Nooyen Pig Flooring - Orange - Tender Junior / Nova
Nooyen Pig Flooring - Orange - Tender Junior / Nova
Nooyen Pig Flooring - Orange - Tender Junior / Nova

UITSTEKENDE BRANDWERENDE COATING

Het Super Coated rooster is een diervriendelijk vloersysteem, gemaakt van strekmetaal of Woven Wire dat voorzien is van een hoogwaardige en brandwerende coating. Deze coating zorgt voor optimaal comfort doordat hij warm en zacht aanvoelt.

Het Super Coated rooster is verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen. Andere maten zijn op aanvraag leverbaar. De Super Coated roosters voor het kraamhok zijn leverbaar als zelfdragend Frame model (in een rechte of diagonale positie) of als Wing model.

 

Extra optie: 

  • De Super Coated roosters kunnen worden uitgerust met ligplaatsen aan weerszijden van de zeug, gemaakt van Super Coated, aluminium, polymeerbeton of een rubber paneel met noppenprofiel. Alle modellen zijn verkrijgbaar met een geïntegreerd verwarmingssysteem.

 

Slat types
Nooyen Pig Flooring - Orange - Tender Junior / Nova - Geweven draad

Woven wire.

Nooyen Pig Flooring - Orange - Tender Junior / Nova - Strekmetaal

Strekmetaal.