Al decennia lang de beste vloersystemen voor de varkenssector

Als familiebedrijf is Nooyen al decennia actief als varkenshouder. Mede op basis van onze eigen ervaringen in de praktijk ontwikkelen wij sinds 1978 vloersystemen voor de varkenssector. Deze systemen zijn gericht op het continu verbeteren van de resultaten in varkensbedrijven. Daarom mag u van ons altijd de meest innovatieve vloeroplossingen verwachten. 

Media
Machinale trekproef
Text

Van varkenshouder naar roostervloer­producent...

Nooyen timmert al decennialang met succes aan de weg. Zes broers, varkenshouders van oorsprong, produceerden in 1978 de eerste roostervloeren voor eigen gebruik. Al snel bleek hun product enorm gewild bij collega-ondernemers en besloten ze het pad naar de industriële wereld van de roosterproductie in te slaan.
Inmiddels heeft Nooyen wereldwijd meerdere productiebedrijven waar stalen, gietijzeren, Super Coated en volkern kunststof roostervloersystemen voor varkens worden geproduceerd. Daarnaast is ook de oorspronkelijke varkenshouderijtak blijven bestaan.

Text

...van idee naar innovatie...

In de loop der jaren heeft Nooyen zich met diverse innovaties en productverbeteringen ontwikkeld tot een toonaangevende producent van roostervloersystemen. De ideeën voor nieuwe systemen worden bij Nooyen vanuit praktijksituaties geboren en vervolgens vakkundig vertaald naar innovatieve en degelijke producten die een absolute meerwaarde voor de varkenshouderij betekenen. Voordat de nieuwe en verbeterde Nooyen-producten de markt op gaan, worden ze wereldwijd uitgebreid getest op diverse proefbedrijven.

Media
Controle monster
Media
Roostervloersysteem
Text

...en van wens naar eindresultaat!

Nooyen bekijkt de eigen producten door de ogen van de agrarische ondernemer en is daardoor in staat roosters te produceren die voldoen aan de wensen en eisen van u als varkenshouder. Afhankelijk van uw wensen kiest u bij Nooyen voor driekant staal, gecoate roosters, gietijzer, volkern kunststof of een combinatie van deze materialen. Nooyen biedt daarmee een compleet programma aan innovatieve roostervloersystemen.

Nooyen Pig Flooring - Gegarandeerde kwaliteit 

Kwaliteit staat bij Nooyen hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring op het gebied van roostervloersystemen is Nooyen in staat het productgamma kwalitatief steeds verder te verbeteren. Dit is een belangrijke voorwaarde om optimaal in te kunnen spelen op de wensen van de varkenshouder en de marktpositie verder te kunnen versterken. 

Naast kwaliteit hecht Nooyen uiteraard veel waarde aan een scherp prijsniveau. Dit wordt ondermeer gerealiseerd door het in grote mate standaardiseren van de producten en maatvoeringen. Daarnaast blijft uiteraard ook maatwerk een belangrijk speerpunt. 

Text

Your next floor

Voor het selecteren van de beste vloeroplossing voor uw bedrijf hoeft u dus alleen binnen het assortiment en de mogelijkheden van Nooyen te zoeken. En daarom is uw volgende vloer een Nooyen vloer.  

 

Lees meer over onze vloeren

Media
Roostervloer met varkens
Video